LOGO IVTBRight GIgi

IV TBright - Pemutih Gigi + Penyegar Bau Nafas (2 In 1)

Gigi Putih 1 Tona, Nafas Lebih Segar!

Senyum Lebih Yakin, Tanpa Nafas Berbau.

Sering Alami Situasi di Bawah?
Kenapa Gigi Masih Kuning & Nafas Berbau Walaupun Diberus Kerap Setiap Hari?

Umumnya punca gigi kuning adalah disebabkan merokok, kerap meminum kopi & teh.

Tetapi jika anda tidak mengambil bahan-bahan ini, kenapa gigi masih kuning?

Ini disebabkan pembentukan plak gigi yang berlaku setiap masa jika gigi tidak dibersihkan dengan cara betul.

Plak gigi merupakan satu lapisan biofilm lembut tidak berwarna yang terhasil di permukaan gigi & mengandungi pelbagai jenis bakteria.

Berus Gigi Setiap Hari Tidak Cukup Untuk Menanggalkan Plak & Sisa Makananan Yang Terlekat Pada Celahan Gigi!

Sekiranya anda hanya memberus gigi sahaja tanpa melakukan penjagaan & kebersihan mulut dengan cara betul, plak gigi mudah terkumpul & menebal.

Plak gigi ini akan bercampur dengan sisa makanan & air liur, kemudiannya mengeras maka terbentuklah karang gigi.

Plak & Sisa Makanan Yang Terlekat Di Celahan Gigi Menyebabkan Bau Nafas!

Plak pada gigi yang bercampur dengan sisa makanan yang lekat di celah gigi, boleh menghasilkan bahan toksik & menyebabkan mulut berbau busuk.

Ianya juga boleh menyebabkan nafas berbau!

Sekiranya plak tidak dibersihkan, bakteria yang berada didalamnya akan membuatkan gusi mudah bengkak & berdarah.

Gabungan Herba Semulajadi Dapat Mengurangkan Plak, Memutihkan Gigi & Menyegarkan Nafas!

Ada 2 kajian yang ditemui bahawa bahan semulajadi dapat dapat membantu masalah gigi.

Kajian yang pertama – kajian dari penyelidik Universiti Sains Malaysia (USM).

Streblus Asper atau pokok kesinai berpotensi untuk membunuh bakteria mulut, menghilangkan bau mulut, mengurangkan & mencegah bengkak gusi, serta dapat membantu mencegah kanser mulut terutamanya golongan berisiko tinggi seperti perokok.

Kajian yang ke-2 – diterbitkan oleh Journal of Indian Society of Pedodontics & Preventive Dentistry.

Mendapati Natrium klorida atau bahasa mudahnya garam, berkesan mengurangkan & menanggalkan plak gigi yang terdapat di celahan & lapisan luar gigi.

Gabungan antara Streblus Asper, garam serta beberapa herba semulajadi yang lain terbukti untuk memutihkan gigi, menyingkir bau mulut & sekali gus menyegarkan nafas.

Dapatkan Senyuman Yang Lebih Yakin Tanpa Perlu Ke Klinik Gigi Atau Jumpa Dentist!

Dengan penemuan kajian di atas, team R&D kami telah memformulasikan sebuah ubat gigi yang diberi nama IV TBright.

Ubat gigi IVT Bright terdiri daripada 6 bahan aktif – Streblus Asper, Garam, Kayu Manis, Cengkih, Pudina & Aloe Vera.

IVT Bright dapat membantu :

Kini anda boleh dapatkan gigi yang sihat, putih & nafas yang segar walaupun tanpa perlu ke klinik atau jumpa dentist!

IVT Bright telah diuji ke atas lebih 15,000 pengguna dengan feedback yang amat positif.

Rata-rata pengguna mengatakan IVT Bright dapat memberi kesan positif seawal 4 hari!

IV TBright - Pemutih Gigi + Penyegar Bau Nafas (2 In 1)

Gabungan 6 Bahan Semulajadi Yang Terbukti Berkesan Untuk Putihkan Gigi + Singkir Bau Nafas

**IV TBright bebas dari bahan kimia yang merbahaya & bahan peluntur gigi.

Dengan Hanya Penggunaan 2 Kali Sehari, Kesan Boleh Dilihat Seawal 4 Hari!
Calitkan sedikit paste IV TBright ke atas sudu yang diberi.
Calitkan pada berus gigi.
Berus gigi seperti biasa.
Setelah selesai, biarkan selama 2 minit.
Kumur-kumur & bersihkan mulut.
Dapatkan 7 Kelebihan IV TBright Ini Tanpa Perlu Jumpa Dentist!

Menghilangkan dan membersihkan kesan kuning pada gigi

Mencerahkan dan memutihkan gigi mengikut tone asal gigi semulajadi.

Menghilangkan kesan karat dan kotoran asing pada gigi

Merawat dan melindungi gigi & gusi.

Melambatkan pembentukan plak atau karang pada gigi.

Memberi kesegaran nafas serta merta selepas membersihkan mulut

Menjadikan mulut bersih dan ringan.

Sebelum & Selepas Guna IVT Bright

4 Kesan Serta-merta Selepas

Amalkan IV TBRIGHT

Gigi Putih 1 Tona Warna!
Tiada Bau Mulut & Nafas Lebih Segar!

Karang Gigi Berkurangan!

Senyum Lebih Yakin Tanpa Nafas Berbau!

Apa Kata Pengguna Yang Dah Amalkan IV TBright :

Fara

"Alhamdulilah, my teeth getting better now, dah pakai 36 hari dah. Berseri-seri sekarang bila senyum, gigi putih gila dah..hehehe"

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

Azalina

"Saya ada masalah gusi selalu bengkak dan berdarah. Seminggu try ni dah tak berdarah lagi kalau gosok. Husband kata best sebab plak semua tanggal. Terima kasih sebab bantu selesaikan masalah saya."

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

Lokman

"Kawan ada masalah gigi sensitif. Silap makan benda sejuk je jadi sengal gigi. Silap makan benda keras pun jd sengal gigi. Bila guna IV TBright ni hilang masalah tu. Tak payah guna dah ubat gigi mahal."

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Instagram

Fika

"Salam Kak, maaf Fika ganggu. Saja nak bagi respon, tadi fika jumpa akak fika pastu kakak Fika tegur gigi da makin cerah dan berseri. Senyum tu nampak molek je dan paling penting kakak cakap nafas pun tak berbau da. Bau segar je. Kakak pun nampak yang sekarang ni Fika makin yakin nak berdepan dengan orang. Takda kekok-kekok lagi da macam sebelum ni."

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

Ati

"Ada perbezaan laa. Saya ada masalah gusi berdarah dan sekarang bila berus gigi je, darah dah takde. Nafas pun tak berbau, tak payah makan gula-gula lagi untuk cover bau. Apa pun memang terbaik."

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Instagram

Rainarawinda

"😊Seminggu dah guna..Memang kelihatan beza semakin hari makin putih dan nafas pun segar..saya rasa rugi sangat-sangat buat laser for whitening pun tak jadi-jadi..😭"

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Instagram

Syiqin

"Produk ini bagus sangat! Puas hati gigi jadi bersih. Suami perokok tegar tapi dalam masa 4 hari dah nampak kesan kat gigi maki putih. Kerak kuning pun da kurang. Lagipun 100% herba kan so memang diyakini penggunaannya."

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

Amir

"Dah guna around 2 weeks and 3 days. So far ok dan puas hati lah dengan IV TBright sebab nampak perubahan. A week after guna IV TBright, my cousin tegur lah my gigi nampak putih dan bersih. Yang kuning-kuning sebab rokok dah pudar. Than nafas pun tak berbau sangat sebab rokok. I suka lah rasa IV TBright."

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Instagram

Intan

'Alhamdulilah..masih baru pakai seminggu..gigi beransur pulih..saya rasa mulut segar dan bersih..nafas dan air liur tak berbau..keluar darah semasa berus gigi dah macam tak ada..sikit sangat..Alhamdulilah saya suka..mula-mula masa berus rasa pelik sikit..lama-lama rasa tu macam jadi rasa segar.."

⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

Free Pos Untuk Semenanjung. Dapatkan Secara C.O.D (Barang Sampai Baru Bayar).

Harga sebotol IVT Bright = RM45.90

Tapi kami ada offer khas, hanya jika anda ambil 2 botol.

Anda dapat 2 botol IVT Bright pada harga RM85 sahaja. FREE Pos Semenanjung (bernilai RM10) & FREE 1 Inhaler (bernilai RM10). Total Jimat RM26.80.

& anda juga boleh beli secara C.O.D (barang sampai baru bayar).

Anda dapat semua ini hanya jika anda ambil pakej 2 botol & ke atas sahaja.

*COD hanya untuk order Semenanjung Malaysia sahaja.

3 Pakej Menarik Kami Sediakan Untuk Anda

Pakej 2 Unit

Jika anda dapatkan Pakej 2 IVT Bright ni, anda dapat:

2 IVT Bright : (bernilai RM 91.80)

Bonus

✅ Boleh C.O.D di rumah atau pejabat

✅ Postage Percuma (bernilai RM 10.00)

———-
Total Harga : RM 85 sahaja (Jimat RM 26.80)

Pakej 3 Unit

(HOT SELLING)

Pakej 3 IVT Bright anda dapat:

✅3 IV TBright (bernilai RM137.70)

✅Boleh C.O.D di rumah atau pejabat

✅Percuma 1 IV TBright

✅Postage Percuma (bernilai RM 10.00)

Total harga : RM 120 Sahaja (Jimat RM 47.70)

Pakej 3 IV TBright inii sangat berbaloi sebab:

✓ Ia menjimatkan kos pembelian hanya sekali sahaja

✓ Boleh digunakan lama tanpa risau habis stok

✓Boleh juga standby untuk dibawa travel

Pakej 4 Unit

(PAKEJ FAMILY)

Pakej Family 4 IVT Bright, anda dapat:

4 IVT Bright : (bernilai RM 183.60)

Bonus

✅ + FREE 2 IV TBright (bernilai RM 91.80)

✅ Boleh C.O.D di rumah atau pejabat

✅ Postage Percuma (bernilai RM 10.00)
———-
Total Harga : RM 160 sahaja (Jimat RM 125.40)

Pakej Family ini sesuai :

✓ Digunakan untuk 1 family jika anda ada ramai ahli keluarga yang ada masalah gigi juga

✓ Boleh digunakan lama tanpa risau habis stok

✓ Boleh juga standby untuk dibawa travel atau ke ofis

IVT Bright Telah Bantu Lebih 15,000 Pengguna Sejak 2014!

Dapatkan IV TBright Secara COD & Free Postage!

MINIT
SAAT

Sila Buat Pilihan Pakej Anda Di Bawah Untuk Order Di Whatsapp!

Pakej 2
IV TBright


RM111.80

RM 85

(JIMAT RM26.80)

✅ 2 Unit IV TBright (bernilai RM91.80)

✅ FREE C.O.D Semenanjung

✅ Postage PERCUMA (bernilai RM10.00)

Klik button di atas untuk Whatsapp order.
zxxc

Pakej 3
IV TBright

(Recommended Package)

RM167.90

RM 120

(JIMAT RM47.70)

✅ HOT-SELLING!

✅ 3 unit IV TBright. (bernilai RM137.70)

✅ PERCUMA 1 IV TBright (bernilai RM45.90)

✅ FREE C.O.D Semenanjung

✅ Postage PERCUMA (bernilai RM10.00)

 

Klik button di atas untuk Whatsapp order.

Pakej 4
IV TBright

(Pakej Family )

RM285.40

RM 160

(JIMAT RM125.40)

✅ Pakej Family

✅ 4 unit IV TBright. (bernilai RM183.60)

✅ PERCUMA 2 IV TBright (bernilai RM91.80)

✅ FREE C.O.D Semenanjung

✅ Postage PERCUMA (bernilai RM10.00)

 

Klik button di atas untuk Whatsapp order.

FAQ

Ya, IV TBright sesuai untuk kanak-kanak & orang dewasa. Boleh digunakan untuk kanak-kanak seawal 7 tahun.

Ya, sangat sesuai menggunakan IV TBright untuk memutihkan gigi dan mengembalikan nafas segar!

Anda boleh beli melalui website ini. Pilih pakej & isi maklumat penghantaran.

Bayaran secara COD (cash on delivery). Sila bayar pada abang pos ninjavan.

Order di hantar guna courier ninjavan.

Ya boleh kami ada agent. Tapi jika anda nak dapat Free Postage, Diskaun, Free gift & Kaedah pembayaran COD. Anda wajib beli melalui website ini sahaja.

Beralamat di :

IV SYNERGY SDN BHD,

349-1, Jalan Bandar Senawang 1,

Bandar Baru Senawang,
70450 Seremban, Negeri Sembilan

Hubungi Kami @ Email :

Phone : 010-790 0973

Isnin – Jumaat : 9.00am – 5.30pm

(Tutup pada cuti umum)

Email: admin@ivmist.com

Official Web By :

IV Synergy Sdn Bhd

IV Mist Official

IV Synergy Sdn Bhd © All Rights Reserved by 2022

Design & Developed by IV Synergy Sdn Bhd