Putihkan Gigi Mulut Berbau Gigi Kuning Karat Gigi Legakan Sakit Gigi Nafas Berbau Gusi Berdarah Gigi Hitam
Putihkan Gigi Mulut Berbau Gigi Kuning Karat Gigi Legakan Sakit Gigi Nafas Berbau Gusi Berdarah Gigi Hitam

dapatkan senyuman yang lebih cerah dan putih serta

tingkatkan keyakinan diri dengan IV TBright.

tingkatkan keyakinan diri dengan IV TBright.

adakah anda mengalami situasi seperti di bawah

  • Dah PENAT cuba macam-macam cara untuk putihkan gigi, tapi masih lagi tak dapat gigi putih.
  • Sering MALU apabila nak bercakap dengan orang sebab gigi kuning .
  • SEGAN nak ketawa dan senyum sampai kene cover-cover mulut, sebab orang perasan gigi.
  • Sering dianggap PENGOTOR sebab tak pandai jaga gigi.
  • Tak cukup MODAL untuk buat bleaching.
  • Tak kuasa nak TUNGGU queue rawatan yang lama dan terpaksa berulang-ulang.
  • HILANG keyakinan nak selfie sambil tunjuk gigi.
  • BENCI nak pakai lipstik sebab menyerlahkan gigi kuning.
  • Tak boleh MOVE ON dengan kopi dan smoking.

JIKA ANDA MENGALAMI SITUASI SEPERTI DIATAS,

JANGAN RISAU KERANA INI ADALAH SOLUSI PALING TERBAIK,

SELAMAT, CEPAT DAN BERKESAN UNTUK PUTIHKAN GIGI!

Anda Boleh Teruskan Pembacaan…

JIKA ANDA MENGALAMI SITUASI SEPERTI DIATAS,
JANGAN RISAU KERANA INI ADALAH SOLUSI PALING TERBAIK, SELAMAT, CEPAT DAN BERKESAN UNTUK PUTIHKAN GIGI!

Anda Boleh Teruskan Pembacaan…

Memperkenalkan :

  • IV TBright adalah ubat gigi herbal yang diformulasi khas dari 6 gabungan herba premium yang terbukti secara sainstifik mampu memberi manfaat kepada kesihatan mulut, gigi dan lidah.

  • Produk 100% berkualiti tinggi.

  • Produk selamat tanpa campuran bahan kimia yang merbahaya dan telah diuji lebih 15,178 pengguna.

  • Kesan awal boleh dilihat seawal 4 hari selepas mencubanya.

IV TBright Dapat Membantu:

Menghilangkan dan membersihkan kesan kuning pada gigi

Mencerahkan dan memutihkan gigi mengikut tone asal gigi semulajadi.

Menghilangkan kesan karat dan kotoran asing pada gigi

Merawat dan melindungi gigi & gusi.

Melambatkan pembentukan plak atau karang pada gigi.

Memberi kesegaran nafas serta merta selepas membersihkan mulut

Menjadikan mulut bersih dan ringan.

INI ADALAH 8 KESAN SELEPAS PAKAI IV TBRIGHT

  1. Dah boleh stop mencuba macam-macam cara untuk putihkan gigi yang tidak berkesan.

  2. Keyakinan untuk berbual dengan orang semakin mantap sebab gigi semakin putih.

  3. Dah semakin ceria boleh ketawa tanpa cover-cover mulut.

  4. Syukur dapat jimat kos daripada buat bleaching.

  5. Bahagia dapat lebihkan masa dirumah daripada ulang alik buat rawatan bleaching gigi.

  6. Best giler dapat selfie dan senyum sambil tunjukkan gigi yang semakin putih berseri.

  7. Dah berani pakai lipstik yang lebih menyerlah daripada sebelum ni.

  8. Syok wo, boleh minum kopi dan smoking sampai puas.
  1. Dah boleh stop mencuba macam-macam cara untuk putihkan gigi yang tidak berkesan.
  2. Keyakinan untuk berbual dengan orang semakin mantap sebab gigi semakin putih.
  3. Dah semakin ceria boleh ketawa tanpa cover-cover mulut.
  4. Syukur dapat jimat kos daripada buat bleaching.
  5. Bahagia dapat lebihkan masa dirumah daripada ulang alik buat rawatan bleaching gigi.
  6. Best giler dapat selfie dan senyum sambil tunjukkan gigi yang semakin putih berseri.
  7. Dah berani pakai lipstik yang lebih menyerlah daripada sebelum ni.
  8. Syok wo, boleh minum kopi dan smoking sampai puas.

Diperkaya 100% HERBA PREMIUM

Diperkaya 100% HERBA PREMIUM

**IV TBright bebas dari bahan kimia yang merbahaya & bahan peluntur gigi.

IV TBright sangat sesuai untuk kanak-kanak
seawal 7 tahun sehingga dewasa.

IV TBright sangat sesuai untuk kanak-kanak seawal 7 tahun sehingga dewasa.

"Produk ini bagus sangat! Puas hati gigi jadi bersih. Suami perokok tegar tapi dalam masa 4 hari dah nampak kesan kat gigi maki putih. Kerak kuning pun da kurang. Lagipun 100% herba kan so memang diyakini penggunaannya."

Syiqin
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

"Alhamdulilah, my teeth getting better now, dah pakai 36 hari dah. Berseri-seri sekarang bila senyum, gigi putih gila dah..hehehe"

Fara
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

"Saya ada masalah gusi selalu bengkak dan berdarah. Seminggu try ni dah tak berdarah lagi kalau gosok. Husband kata best sebab plak semua tanggal. Terima kasih sebab bantu selesaikan masalah saya."

Azalina
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

"Salam Kak, maaf Fika ganggu. Saja nak bagi respon, tadi fika jumpa akak fika pastu kakak Fika tegur gigi da makin cerah dan berseri. Senyum tu nampak molek je dan paling penting kakak cakap nafas pun tak berbau da. Bau segar je. Kakak pun nampak yang sekarang ni Fika makin yakin nak berdepan dengan orang. Takda kekok-kekok lagi da macam sebelum ni."

Fika
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

"Ada perbezaan laa. Saya ada masalah gusi berdarah dan sekarang bila berus gigi je, darah dah takde. Nafas pun tak berbau, tak payah makan gula-gula lagi untuk cover bau. Apa pun memang terbaik."

Ati
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Instagram

"Dah guna around 2 weeks and 3 days. So far ok dan puas hati lah dengan IV TBright sebab nampak perubahan. A week after guna IV TBright, my cousin tegur lah my teeh nampak putih dan bersih. Yang kuning-kuning sebab rokok dah pudar. Than nafas pun tak berbau sangat sebab rokok. I suka lah rasa IV TBright."

Amir
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Instagram

"😊Seminggu dah guna..Memang kelihatan beza semakin hari makin putih dan nafas pun segar..saya rasa rugi sangat-sangat buat laser for whitening pun tak jadi-jadi..😭"

Rainarawinda
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Instagram

"Kawan ada masalah gigi sensitif. Silap makan benda sejuk je jadi sengal gigi. Silap makan benda keras pun jd sengal gigi. Bila guna IV TBright ni hilang masalah tu. Tak payah guna dah ubat gigi mahal."

Lokman
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

'Alhamdulilah..masih baru pakai seminggu..gigi beransur pulih..saya rasa mulut segar dan bersih..nafas dan air liur tak berbau..keluar darah semasa berus gigi dah macam tak ada..sikit sangat..Alhamdulilah saya suka..mula-mula masa berus rasa pelik sikit..lama-lama rasa tu macam jadi rasa segar.."

Intan
⭐⭐⭐⭐⭐
Sumber Whatsapp

Lebih 15,000 Pengguna Botol IV TBright Telah Laris Di Pasaran Sejak 2014!

Cara Guna IV TBright

Calitkan paste IV TBright ke Atas sudu yang diberi sebesar sebiji kacang hijau

Calitkan pada berus gigi

Gosok gigi seperti biasa

Setelah selesai, biarkan selama 2 minit

Boleh kumur-kumur atau biarkan & bersihkan mulut

Dapatkan Promosi IV TBright Secara COD Khas Untuk Semenanjung.

Pakej 1 Unit IV TBright
(Pakej Permulaan)

BERAPA HARGA IV TBright ni?
Saya Minat..

Kalau anda jumpa specialist, biasanya anda akan dicaj minimum RM 1400 sehingga RM 2000 untuk 1 sesi consultation. Namun tidak semua orang layak untuk buat rawatan ini walaupun berduit, kerana perlu melalui beberapa pemeriksaan khusus.

Kalau anda guna produk import anda perlu habiskan sehingga RM 400 – RM 2000 untuk setiap losse item sebulan.

Kalau anda guna IV TBright , anda hanya perlu laburkan RM 45.90 sahaja tidak termasuk cas postage (RM 10.00) untuk dapatkan satu bekas IVT Bright (25gram) yang boleh tahan selama sebulan!

Boleh guna utk sebagai ubat gigi dan bersihkan mulut sekali gus! sangat JIMAT!

Malah kesannya LEBIH CEPAT & SELAMAT dengan penggunaan bahan natural tanpa chemical bahaya.

Ianya berbaloi bukan?

Tapi nanti dulu saya ada offer terbaru untuk anda!
Pakej HOT SELLING 2 IV TBright dapat 2 bonus!
Recommended package

Jika anda dapatkan Pakej Hot Selling 2 IVT Bright ni, anda dapat:

2 IVT Bright : (bernilai RM 91.80)

Bonus

✅ 1 inhaler (bernilai RM 10.00)
✅ Postage Percuma (bernilai RM 10.00)
———-
Total Harga : RM 85 sahaja (jimat RM 26.80)

Kalau Anda Ambil Pakej Family
(3 IV TBright) Anda Dapat 3 bonus
Bernilai RM 30.00!

Pakej Family anda dapat:

✅3 IV TBright (bernilai RM137.70)

✅2 Inhaler (bernilai RM 20.00)

✅Postage Percuma (bernilai RM 10.00)

Total harga : RM 120 Sahaja (Jimat RM 47.70)

Pakej family inii sangat berbaloi sebab:

✓ Ia menjimatkan kos pembelian hanya sekali sahaja

✓ Boleh digunakan oleh ramai ahli keluarga.

✓Boleh juga standby untuk dibawa travel kemana-mana tanpa makan ruang yang banyak.

PERCUMA COD!
YE BoLEH COD DI RUMAH ATAU DI TEMPAT KERJA.

Terma COD! Cash on Delivery, (order dulu, bayar pada runner bila barang dah sampai!)

Untuk yang sibuk bekerja, jangan risau!

Anda boleh pilih untuk COD di rumah atau di tempat kerja. Barang akan sampai dalam 1-2 hari bekerja bergantung pada lokasi.

Abang Pos Ninja akan call anda sebelum membuat penghantaran.

*COD hanya untuk order Semenanjung Malaysia sahaja.

Anda ada 3 pilihan sahaja sekarang…

    1. Sama ada nak teruskan penggunaan peluntur ubat gigi bahaya & masih terus nak mencuba pelbagai cara tapi kesan tak seberapa.

    2. Cuba pelbagai produk atau cara tapi masalah gigi & mulut anda tidak dapat diatasi. Berhabis ratusan malah ribuan ringgit dengan kaedah yang tak berkesan. Duit main habis, gigi dan mulut tak juga nampak kesan!

    3. Cuba IV TBright & dapat kesan serta merta! (kebanyakkan pengguna dapat lihat merasai perubahan dan nampak kesan seawal 7hari!)

Tapi terpulang pada anda. Keputusan ditangan anda. anda yang tentukan sendiri nasib anda. Jom sertai saya & lebih 15,000 pengguna IV TBright yang lain demi masa depan anda & anak anda yang lebih baik. Saya tak sabar nak lihat perubahan terbaru pada gigi dan mulut anda!

Anda ada 3 pilihan sahaja sekarang...

1. Sama ada nak teruskan penggunaan peluntur ubat gigi bahaya & masih terus nak mencuba pelbagai cara tapi kesan tak seberapa.

2. Cuba pelbagai produk atau cara tapi masalah gigi kuning tidak dapat diatasi. Berhabis ratusan malah ribuan ringgit dengan kaedah yang tak berkesan. Duit main habis, gigi dan mulut tak juga nampak kesan!

3. Cuba IV TBright & dapat kesan serta merta! (kebanyakkan pengguna dapat lihat merasai perubahan dan nampak kesan seawal 7hari!)

Tapi terpulang pada anda. Keputusan ditangan anda. Anda yang tentukan sendiri nasib anda.

Jom sertai saya & lebih 15,000 pengguna IV TBright yang lain demi masa depan anda & anak anda yang lebih baik.

Saya tak sabar nak lihat perubahan terbaru pada gigi dan mulut anda!

Dapatkan IV TBright Secara COD

Minutes
Seconds

Sila Buat Pilihan Pakej Anda Di Bawah!

Dapatkan IV TBright Secara COD

Minutes
Seconds

Sila Buat Pilihan Pakej Anda Di Bawah!

Pakej 1 IV TBright
(Pakej Percubaan)

RM55.90

RM 55

(JIMAT RM0.90)

✅1 Unit IV TBright (bernilai RM55.90).

Add Your Heading Text Here

Pakej 2 IV TBright
(Recommended Package)

RM111.80

RM 85

(JIMAT RM26.80)

HOT-SELLING!

✅Boleh C.O.D di rumah atau tempat kerja – Barang sampai baru bayar.

✅2 Unit IV TBright (bernilai RM91.80)

✅PERCUMA 1 Inhaler (bernilai RM10.00)

✅Postage PERCUMA (bernilai RM10.00)

Pakej 3 IV TBright
(Pakej Family )

RM167.90

RM 120

(JIMAT RM47.70)

✅Boleh C.O.D di rumah atau tempat kerja – Barang sampai baru bayar.

✅3 unit IV TBright. (bernilai RM137.70)

✅PERCUMA 2 Inhaler (bernilai RM20.00)

✅Postage PERCUMA (bernilai RM10.00)

FAQ

Ya, IV TBright sesuai untuk kanak-kanak & orang dewasa. Boleh digunakan untuk kanak-kanak seawal 7 tahun.

Ya, sangat sesuai menggunakan IV TBright untuk memutihkan gigi dan mengembalikan nafas segar!

Anda boleh beli melalui website ini. Pilih pakej & isi maklumat penghantaran.

Bayaran secara COD (cash on delivery). Sila bayar pada abang pos ninjavan.

Order di hantar guna courier ninjavan.

Ya boleh kami ada agent. Tapi jika anda nak dapat Free Postage, Diskaun, Free gift & Kaedah pembayaran COD. Anda wajib beli melalui website ini sahaja.

Beralamat di :

IV SYNERGY SDN BHD,
349-1, Jalan Bandar Senawang 1,
Bandar Baru Senawang,
70450 Seremban, Negeri Sembilan

Hubungi Kami @ Email :

Phone : 010-790 0973
Isnin – Jumaat : 9.00am – 5.30pm
(Tutup pada cuti umum)
Email: admin@ivmist.com

Official Web By :

IV Synergy Sdn Bhd
https://www.ivmist.com

IV Synergy Sdn Bhd © All Rights Reserved by 2019

Design & Developed by IV Synergy Sdn Bhd